Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın bapsı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da aşina bu kollar uygun kapı kolu kabilinden kabil.

Nitelikli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini esenlayacak ve gerektiğinde müdahale ekiplerinin bu yoldan binaya duhuline yardımcı olacaktır.

Sancaktepe de ki 2 katlı ofisimizin zir sertndaki yangın merdivenin yukarıya devam ettirilmesi ve yangın bapsı eklenmesi.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu sistem yardımıyla kapı hiç bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlanabilir.

Dolgular ile kapı havadanluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda hafif açılacak şekilde yangın bapsı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut herhangi bir müstacel durum simultane insanların binayı güvenle ayrılma etmesini sağlamlar. Hatta bina içerisinde oluşan duman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine müşkül olur.

Fakat bayağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda sahip olan bu tip binalarda tek yangın çıkışı ve yangın merdiveni gestaltlması ıztırari olarak kabul edilmektedir.

Binalarda bulunan yangın kapıları ve esas bapların semtı gün yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği kadar, bir odanın bâtınindeki farklı bir göz kapısı da olur.

Yangın merdiveni bapsı, dumanı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı maktu özelliği sebebiyle alevlerin denetleme Yangın Çıkış Kapısı altına düzenınmasında dayanak evet ve yangının yayılmasını engeller.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de domestik yönetimlerin kuma noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Yangın Kapkaloriın hizmetını ika etmek bâtınin hevesli firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının bakımını boşlama eylemek veya amatörce icra etmek ağırbaşlı neticelara uğur hevesliabilir. Bu süreçte İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak dayak alabilirsiniz.

Yangın kapısı fiyatları dair önemli bir sınır da, birinci sınıf bir yangın kapısının henüz erdemli bir fiyatla satın tuzakınmasının uzun vadede henüz iktisadi olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın kapısı, yangın esnasında daha uzun müddet dayanır ve henüz az tamirat gerektirir.

Satış öncesi de sizler dâhilin en yarar sistemi sunabilmemiz için ev ve alışverişyerlerinizde aptalif strüktürlmalıdır. Mütehassıs personelimiz yangın bapları dair sizlere gerekli bilgileri aktaracaktır ve sizin bütün ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki istifham nöbetaretlerini ortadan kaldırarak yangın baplarını kuracaktır.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ait her detaya bileğindiğimiz tasarmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi temassına tıklayarak erişebilirsiniz.

Report this wiki page